УКР РУС

Лаціо – Динамо: післяматчева прес-конференція Олександра Хацкевича

9 березня 2018 Читать на русском

Головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич підбив підсумки після матчу 1/8 фіналу Ліги Європи проти Лаціо.

"Ми сьогодні зіграли лише перший тайм", – з цих слів розпочав прес-конференцію після матчу з Лаціо головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич.

"Хачеріді не грав за моїм рішенням, у нас є як медичний контроль, так і психологічний стан футболіста, тому тут я вирішив, що у парі з Кадаром буде грати інший гравець. По грі Шепелєва також є питання, тому він залишився у запасі. Він ще молодий хлопець.

Мораєс трохи застудився після матчу з Зорею, вибір серед форвардів у нас не такий великий. Вважаю, що Бєсєдін зіграв на достатньо високому рівні.

Поведінка Гармаша? Є така передача на одному з каналів "No comments". Будемо намагатися з цим розібратися, хоча з ним важко розібратися. Йому потрібно, перш за все, розібратися в собі та розуміти, що він грає в команді.

Я не знаю, як складеться гра у Києві. Але ми вже дісталися певної стадії турніру. Всі суперники гідні, проте підтримка наших глядачів, наш домашній стадіон, тому я вважаю, що в цьому плані у нас буде перевага. Перед кожною грою я кажу, що поки не почався матч, шанси у команд 50 на 50. І сьогоднішній результат підтвердив, що все вирішуватиметься в Києві. Хтось вважає фаворитом Лаціо, хтось Динамо. У кожного своя думка.

Ми розберемо момент на останніх секундах. Нам не вистачає таких матчів у чемпіонаті. На дуже високих швидкостях, команда суперника створювала тиск на нас. В чемпіонаті ми більше все-таки працюємо з м'ячем, а тут у нас інші завдання.

Грою своєї команди я задоволений. Були помилки, але без них не буває. Я повністю задоволений як грою команди в захисті, так і в нападі".

Динамо зіграло внічию з Лаціо в Римі