УКР РУС

"Лаціо" - "Байєр" - це була справжня Ліга чемпіонів

18 серпня 2015 Читать на русском

У першому матчі останнього раунду кваліфікації ЛЧ "Лаціо" та "Байєр видали блискуче видовище з безліччю моментів і єдиним голом.

Вирішальний м'яч у першому поєдинку протистояння в рамках плей-оф Ліги чемпіонів, що пройшов на римському "Олімпіко" - на рахунку джокера римської команди Бальде Кейта, якого Стефано Піолі випустив у перерві замість Клозе.

Після обережного першого тайму команди просто вибухнули по перерві. Хоча супермоменти були і в стартові 45 хвилин матчу. У відрізку з 25 по 26 хвилини команди обмінялись ударами в стійку: Ларс Бендер пробив здалеку, а Міро Клозе, обійшовши голкіпера Лено, не зумів поцілити у порожні ворота з нульового кута. А на останніх секундах тайму лідер "Байєра" Чалханоглу вирішив пробити з центра поля  - мінімально не влучив.

Усе той же Чалханоглу перевірив пильність кіпера "Лаціо" ударом зі штрафного - Беріша був на місці. А згодом герой матчу змарнував класну нагоду. Бальде Кейта вийшов віч-на-віч із Лено, але вдарив повз дальній кут. 20-річний нападник не використав ще кілька моментів, але найважливіше зробив.

Та перед голом господарів "Байєр" ... забив. Скориставшись все відчутнішою перевагою на полі, леверкузенці провели блискавичну контратаку. Белларабі продерся правим флангом, Чалханоглу замкнув пас партнера, але суддя зафіксував офсайд у Кісслінга, який необачно розташувався на шляху м'яча в межах воротарського "Лаціо". Снаряд і так би залітав у ворота, але суддя вирішив проявити принциповість і гол відмінив.

А вирішальною у матчі стала швидкість Кейта. Бальде з нічого зробив ривок у штрафний "Байєра", обігравши кількох захисників, і вгатив м'яч під дальню стійку.

1:0 - досить фартова перемога "Лаціо. У матчі-відповіді, який відбудеться 26 серпня в Леверкузені, має бути гаряче.

Ліга чемпіонів. Раунд плей-офф. Перший матч

"Лаціо" - "Байєр" - 1:0    ВІДЕО усіх моментів

Гол: Бальде Кейта, 77