УКР РУС

Лаштувка: Утрьох б'ємося за місце в основі

27 червня 2011 Читать на русском

Голкіпер дніпропетровського "Дніпра" дав коментар журналістам.

"У мене були проблеми з коліном, і я переніс операцію на меніску. Через місяць після операції тренуюся вже в загальній групі і намагатимуся бути повністю готовим до перших ігор чемпіонату", - зазначив Ян Лаштувка.

"У нас попереду ще дві гри, так що сподіваюся, що практика ще буде. Взагалі, зараз ми всі втрьох (з Каніболоцьким і Шеліховим) б'ємося за те, щоб вийти на поле у першому матчі чемпіонату", - сказав голкіпер "Дніпра".

"Якщо говорити про виступи команди у другій частині минулого сезону, то я думав, що ми займемо місце вище четвертого. Але ми втратили багато очок - з "Таврією", в Харкові, коли вели 2:0, з "Севастополем". А футбол, який повинні завжди показувати, в нашому виконанні був тільки у самій кінцівці чемпіонату. Але якщо ми будемо і далі так грати, то результат обов'язково прийде, і ми порадуємо наших уболівальників.

Я переглянув останні ігри, і вони мені дуже сподобалися - грали видовищно, комбінаційно - в однин - два дотики. У наступному чемпіонаті необхідно уникнути втрат в іграх з командами, з якими не можна втрачати очки ", - сказав Ян Лаштувка.