УКР РУС

Лапорта хоче запросити Гвардіолу – Куман має 15 днів

26 травня 2021 Читать на русском

Президент Барселони Жоан Лапорта попросив Рональда Кумана зачекати 15 днів. За цей час керівництво хоче підписати нового тренера.

За підсумками останніх зустрічей 58-річного наставника каталонців та керівництва клубу не вдалося вирішити його майбутнє у Барселоні, повідомляє Mundo Deportivo з посиланням на TV3.

Куман може зберегти роботу в Барселоні – переговори тривають

Президент "блаугранас" Жоан Лапорта попросив Рональда Кумана зачекати 15 днів, поки керівництво не завершить перемовини з іншими тренерами. Нідерландський фахівець збереже посаду за однієї умови – якщо інші кандидати відмовляться.

Одним з можливих наступників Кумана може стати керманич Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола. Він є пріоритетом Лапорти. Останній вважає, що потенційна перемога над Челсі у фіналі Ліги чемпіонів допоможе у перемовинах з екс-тренером Барси, оскільки Пеп завершить свій переможний цикл на Туманному Альбіоні.

У сезоні 2020/21 "містяни" під керівництвом Гвардіоли вже стали чемпіонами Англії та здобули Кубок англійської ліги. Восени 2020-го він продовжив контракт з Сіті до 2023 року.

Нагадаємо, що Барселона у першому сезоні Рональда Кумана фінішувала третьою у Ла Лізі. Єдиним трофеєм "блаугранас" у цій кампанії став Кубок Іспанії.

Кінець циклу в Барселоні: Лапорта оголошує війну "священним коровам", драма Грізманна, майбутнє Мессі та Кумана