УКР РУС

Лам повернувся на ганьбу Скрипника, а "Шальке" рятується у Берліні. Результати 25 Бундестуру (ВІДЕО)

14 березня 2015 Читать на русском

Підопічні Віктора Скрипника не змогли зупинити лідера першості з Мюнхена, а нещодавній кривдник "Реала" у Лізі чемпіонів ледь врятував очко у поєдинку зі "Старою Синьйорою".

"Вердер" - "Баварія" - 0:4 (0:2)
Голи: Мюллєр, 24, Алаба, 45, Лєвандовскі, 76, 90+1

"Герта" - "Шальке"- 2:2 (1:1)
Голи: Бен-Хатіра, 21, Хараґучі, 82 - Сане, 40, Матіп, 90

"Ауґсбурґ" - "Майнц"- 0:2 (0:1)
Голи: Окадзакі, 32, Ча-Чхоль, 90

"Хофенхайм" - "Гамбурґ"- 3:0 (1:0)
Голи: Полянскі, 20 (пен), 82, Руді, 88
Вилучення: Дробни, 20

"Айнтрахт" - "Падерборн" - 4:0 (3:0)
Голи: Майєр, 27, Штендера, 42, Айгнер, 55, Вальдес, 82  

"Баварія" на "Везерштадіоні" перетнула позначку у сто голів за сезон. Сотий гол забив Давід Алаба на останній хвилині першого тайму ударом зі штрафного. У другому таймі дует Мюллєр-Лєвандовскі забили ще два голи: перший асистував - другий забивав. Нарешті у гру після кількамісячної відсутності повернувся Філіп Лам.

"Шальке" після гала у Мадриді не зумів перемогти "Герту", яка щосили б'ється за виживання. Знову "кобальтових" підвів 19-річний воротар Тімон Веллєнройтер, який після класного дебюту, здається, забув, на якому рівні виступає. Обидва голи - на його совісті.

"Майнц", який через серію невдач блукає останнім часом низами турнірної таблиці, дав ляпаса "Ауґсбурґу", який мріє про євроарену. Шосте місце, щоправда", для "бургерів" збереглося.

"Гамбург", здається, цього сезону вперше опиниться за межами Бундесліги. У Хофенхаймі підопічні Джо втратили шанс на очковий здобуток після фолу останньої надії від стража воріт Ярослава Дробни на 20-ій хвилині. "Гамбурґ" вже не виграє 5 матчів поспіль.

Новачку "Падерборну" після четвертої поспіль поразки загрожує вперше у сезоні місце прямого вильоту.