УКР РУС

Квитки, які продають спекулянти біля НСК "Олімпійський" – фальшиві, – ФФУ

9 жовтня 2017 Читать на русском

Федерація футболу України повідомляє, що квитки на матч Україна – Хорватія, які реалізуються біля НСК "Олімпійський" сторонніми людьми, є фальшивкою.

"Сьогодні у низці ЗМІ з’явилась інформація про те, що в Києві з рук можна придбати квитки на матч національних збірних України та Хорватії, на яких не вказано імен вболівальників. Замість ПІБ на білетах надрукований напис "ФФУ Полтава" чи інший.

Україна – Хорватія: спекулянти продають квитки на матч, з написом "ФФУ Полтава"

Федерація футболу України закликає шанувальників футболу не купувати такі квитки, оскільки вони є фальшивкою! А саму появу таких "квитків" ми розцінюємо, як провокацію", – повідомляє офіційний сайт ФФУ.

На матч Україна – Хорватія продані всі квитки

Також у ФФУ наголошують, що на оригінальних квитках обов'язково має бути прізвище, ім'я та по батькові власника, інакше квиток не має дійсності.

Нагадаємо, матч Україна – Хорватія відбудеться 9 жовтня на НСК "Олімпійський". Поєдинок 10 туру відбору ЧС-2018 розсудить Фелікс Брих. Златко Даліч очолив збірну Хорватії перед матчем з Україною. Брозовіч травмований, а Манджукіч і Ловрен готові зіграти з Україною. Шевченко розповів про очікування від поєдинку на передматчевій прес-конференції