УКР РУС

Лаціо – Динамо: квитки на гостьовий сектор продаватимуться в Римі

6 березня 2018 Читать на русском

Вболівальники Динамо, які хочуть підтримати свою команду на Стадіо Олімпіко, матимуть змогу придбати квитки в день матчу.

Київське Динамо на своєму офіційному сайті опублікувало інформацію щодо підтримки клубу в Римі у першому матчі 1/8 Ліги Європи проти Лаціо, який відбудеться 8 березня о 22:05 за київським часом на Стадіо Олімпіко.

Лаціо: детальне представлення суперника київського Динамо у Лізі Європи

Важлива інформація: квитки в Києві продаватись не будуть, оскільки Лаціо не встиг надати їх клубу Динамо Київ.

Придбати квитки до динамівських секторів (№№ 15, 16 та 17) можна буде безпосередньо в день матчу, 8 березня, з 16:00 до 18:30 у фан-зоні Villa Borghese – Piazzale delle Canestre, контактна особа – Сергій Михайленко (Viber +380931915965).

Нагадуємо, що вартість одного квитка – 25 євро.

Важливо! Відповідно до вимог італійської поліції, для придбання квитків уболівальникам потрібно надати свої паспортні дані. При собі необхідно мати посвідчення особи (або його сканкопію) на кожен придбаний квиток. Під час придбання квитків необхідно буде заповнити форму встановленого зразка:

Ім'я
Прізвище
Дата народження
Національність

Для пришвидшення процедури оформлення квитка, до 7 березня включно надсилайте ваші заявки (встановленного зразка) на пошту Фан-клубу (dynamo-fan@ukr.net).

Місце збору

Італійська поліція та місто Рим організують для вболівальників команди гостей фан-зону. Фан-зона і місце збору розташовуються в Villa Borghese – Piazzale delle Canestre. Запрошуємо всіх вболівальників завітати до фан-зони в день матчу починаючи з ранку. Там їм запропонують гостинний прийом, їжу та напої. Просимо вболівальників звернути увагу на те, що алкогольні напої можна буде вживати лише в межах фан-зони. Якщо особа вживатиме алкогольні напої за межами фан-зони, то її буде арештовано.

Сектори для вболівальників:

Трибуна для вболівальників команди гостей має назву “distini south-west”. Усі місця знаходяться під дахом.

Вхід на трибуну позначений наступним чином:

- 15 А і В

- 16 А і В

- 17 А і В