УКР РУС

Кварцяний: Впевнений на 99%, що "Волинь" буде виступати в Прем'єр-лізі

23 квітня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний прокоментував мінімальну поразку від "Карпат".

"Маю претензії до кількох молодих футболістів: Романюка, Петрова, Дудіка. Сьогодні, вони не показали своїх справжніх можливостей. Їм не вистачає досвідченого футболу, котрий надає впевненість. Ми повільно переходили центр поля, "Карпати" більш впевнено та технічно діяли на своїх позиціях, як і потрібно хорошим гравцям у хороших командах. Я не розчарований, побачив у своїй команді багато позитиву, це мене надихає.

У нас немає завдання будь-якою ціною виривати перемоги. Нам цікаво показати свою перспективу. Не принципово грати у Першій лізі. Потрібно дивитись на можливості команди. Ми надаємо хороші готелі, маємо відмінні поля і для дубля, і для юніорів. Потрібно все продумати, а не просто діяти за регламентом. Якщо ми не потрібні, то будемо грати не в Лізі Парі-Матч. Надіюсь, що ФФУ прийме правильне рішення щодо розвитку українського футболу.

Фінансова ситуація в клубі? Якщо футболісти грають, отже, вони знають навіщо виходять на поле. Я вірю у наших інвесторів. Кажу своїм гравцям, що "Волинь" буде у Прем’єр-лізі, впевнений у цьому на 99%", – цитує Кварцяного офіційний сайт "Карпат".

"Карпати" – "Волинь" – 1:0. Відео гола та огляд матчу

, а також у Viber