УКР РУС

Кварцяний: "Волинь" добре потренувала "Шахтар" перед "Реалом"

22 листопада 2015 Читать на русском

Наставник "Волині" Віталій Кварцяний поділився думкою про матч з "Шахтарем" у 15 турі УПЛ.

"Поступилися в найголовніших футбольних компонентах: швидкості, пристрасті і бажанні боротися до кінця. Не буду сильно звинувачувати футболістів, бо не могли повноцінно підготуватися до зустрічі з "Шахтарем". Треба було провести хоча б дві контрольні гри з серйозним суперником. Це у нас не вийшло, багато колективів розпущені, а ті, які знаходяться поблизу нашого регіону, відмовилися.

"Шахтар" просто зім'яв нас швидкісною роботою. Розраховував на швидкісні якості Мемешева, а він взагалі перестав "дружити з м'ячем". Буває таке, що футболіст повинен прогресувати, але він зупиняється, і йде регрес, а він думає, що сильний.

Вдячні "Шахтарю", що організували нам хорошу підготовку перед матчем із запорізьким "Металургом". Ми також повинні чекати подяк від "гірників" за те, що потренували їх перед зустріччю з "Реалом". Побачив адаптаційні дії Луческу на поєдинок з мадридцями - його команда працює з великими зусиллями, зі швидкістю й ініціативою. Цього нам не вистачає.

Що сказав команді у перерві матчу? Сказав, якщо програєте більше, ніж у два м'ячі, будете всі оштрафовані за цей матч. І не шукайте лояльних стосунків з тренерським штабом. Чому ви не зіграли так, як обіцяли, так, як ми вимагали, чому взяли в руки свої футбольні якісь управлінські дії, мені незрозуміло. Можна поступитися і з шістьма голами, а й забивати щось треба було. І не хотіли чомусь бити по воротах - для мене це питання. Грали поперек і назад. Я змушую йти вперед, але вони до штрафного - а далі незрозуміло що.

Дуже велика різниця того, що ми говорили, як діяти, і виконання футболістів. Але кажу, може бути, це від того, що ми не зовсім серйозно, вірніше, не так сильно підготувалися, як "Шахтар", до цього матчу. У них же перспектива - європейські гри. Звичайно, ми повинні були десь поступатися, але не так, як ми пропустили перші два м'ячі", - сказав Кварцяний.

Читайте також:

Кварцяний: У Тайсона 98-й бензин "люкс", ще й "Феррарі"

"Шахтар" розгромив "Волинь" і повернувся на перше місце