УКР РУС

Кварцяний: В наших з Шабановим взаєминах не завжди все було гладко

12 січня 2018 Читать на русском

Президент, а раніше головний тренер Волині Віталій Кварцяний прокоментував перехід свого колишнього підопічного Артема Шабанова в Динамо.

"Ще коли Шабанов виступав в Волині, було видно, що Артем має всі задатками, щоб вирости в класного гравця, чого, власне, він і прагнув. Це працьовитий спортсмен, уважний до вимог тренера, він завжди прислухається до порад старших, є дисциплінованим і виконавчим футболістом. Звичайно, в наших взаєминах не завжди все було гладко (це футбол, тут всяке буває), але Шабанов прислухався до критики, сприймав зауваження, виправляв шорсткості і помилки, як і личить професійному гравцеві.

Шабанов: Зоря вже вислала контракт, проте передзвонив Хацкевич

Вважаю, у Артема є все, щоб закріпитися в Динамо. Але ключовим, на мій погляд, стане довіра тренера. Якщо він буде її відчувати, то гра піде в потрібному руслі, а майстерність буде підвищуватися. Не випадково Шабанов був на провідних ролях в Олімпіку, звернув на себе увагу тренерів збірної України, отримав виклик в першу команду, дебютував в ній", – цитує Кварцяного Footboom.

Нагадаємо, що Шабанов грав під керівництом Кварцяного у Волині з 2014 по 2016 рік. З Динамо захисник підписав контракт терміном на 4 роки.