УКР РУС

Кварцяний: У Блохіна вистачає сили волі не сварити гравців

8 вересня 2011 Читать на русском

Навіть наставнику "Волині" дали змогу висловитись з приводу останніх результатів збірної України.

"Звільнити Блохіна? 100% - ні, - каже Кварцяний. - Він правильно працює. Я б сильно лаяв гравців. А у нього вистачає сили волі не лаяти. Великому футболістові подвійно важче розуміти помилки нинішніх збірників, тому що він все робив краще - забивав, тікав, не втрачав. Але він розуміє. Я його за це поважаю.

Блохін хоче знайти центральних захисників, які б створили стіну в обороні. Але вони поки не можуть видати надпотуги. Втім, незабаром мають повернутися в гру Михалик і Чигринський. У них більше досвіду, ніж у нинішніх центрбеків, не рахуючи Кучера. Але той весь час грає на межі червоної картки. Так не можна. Плюс я б дав більше шансів Хачеріді. Просто з ним треба знайти контакт. Як би він не піжонився, але всередині у нього - все одно футбол. І він дуже сильний гравець у повітрі - таких у нас більше немає. А без потужності й сили не можна розраховувати на успіх.

Нефарт закінчиться, - гадає Кварцяний. - І моменти будуть реалізовані в голи, в результат. Упевнений, той же Девіч найважливіші м'ячі за збірну заб'є в найближчому майбутньому",- сказав Кварцяний.