УКР РУС

Кварцяний розповів, як перенесення Євро-2020 вплине на збірну України

20 березня 2020 Читать на русском

Колишній наставник Волині Віталій Кварцяний переконаниц, що перенесення Євро-2020 не принесе проблем збірній України.

"Чи вплине перенесення Євро-2020 на збірну України? Ні. Дай Бог, щоб цей турнір пройшов в наступному році і всі забули про проблеми і психологічні зриви, які були в році нинішньому. Футболісти – народ, який швидко відходить від проблем, а майстерність, як відомо, нікуди не зникає.

Степаненко прокоментував рішення перенести Євро-2020

До того ж, у збірній України вікових футболістів не так вже й багато. Найстаршим є лише гегемон Андрій Пятов, проте його великий кваліфікаційний досвід, природна функціональність і високий професіоналізм дозволяють бути корисним і в 37 років, які "стукнуть" після матчів у групі. З цим хлопцем у мене склалися чудові стосунки, хоча він і ніколи не грав в очолюваній мною команді. Правда, колись я хотів Пятова "вкрасти" у Віктора Носова з Ворскли у Волинь. Однак він не пішов.

Пятов озвучив неприємну новину для своїх конкурентів у збірній України

Говорячи про воротарської позиції у збірній, можна не хвилюватися: є ще і Андрій Лунін. Інші ж досвідчені збірники – Ярмоленко, Коноплянка, Степаненко – мають хороший за футбольними мірками вік. Поряд з ними є середні за віком і молодші партнери, завдяки яким в головній команді утворилося гармонійне поєднання досвіду, певної зрілості і молодості. Варто також згадати і Яремчука, який відновиться після травми", – цитує Кварцяного UA-Футбол.

Євро-2020 перенесли, Україна з ризиком залишитися без Шевченка – хто виграв і програв від рішення УЄФА