УКР РУС

Кварцяний не програв, але... Металург З - Зоря - 0:0

17 листопада 2012 Читать на русском

Активно розпочали гру запоріжани, проте налаштування на гру від Кварцяного їм вистачило на половину першого тайму. Після хвилини десь так 22-ї переважно атакувала саме "Зоря".

У другому ж таймі команди узагалі віддавали одна іншій ініціативу немов естафетну паличку. Та зрештою, жодна із доволі багатьох атак, гольовою так і не стала.

Що ж до самої гри, то можна сказати, що хоча й захисники команд не завжди перегравали нападників, проте голкіпери у цьому матчі діяли бездоганно. А в одному із епізодів наприкінці матчу Віталій Постранський врятував ворота “Зорі” лише ціною травми, тож наприкінці був змушений поступитися місцем у воротах Дмитру Козаченку. Чотири відведених йому хвилини він свіжий воротар відстояв на нуль.

Загалом же на такого явного аутсайдера, яким виглядає “Металург” у турнірній таблиці, на полі команда зовсім не скидалася. Та про це ми вже пишемо декілька турів поспіль, а залікових балів (якщо не враховувати сьогоднішньої нічиєї) у команди не додається. Тож важко сказати, чи результат матчу із “Зорею” для “Металурга” позитивний чи навпаки. Принаймні, добре що не пропустили, а то у воротах запоріжан вже встигло в цьому сезоні побувати сорок м'ячів і за цим показником вони впевнено “лідирують”.

Ну а щодо “Зорі”, то в цьому сезоні найкращий синонім для цієї команди - нестабільність, так що будь-який результат для цієї команди ні для кого сенсаційним би не став.

"Металург" (З) - "Зоря" - 0:0

склади

дізнатися більше