УКР РУС

Кварцяний: Команда виглядала гідно. Не вистачало виконавської майстерності

16 вересня 2012 Читать на русском

Дуже нервовий поєдинок між "Говерлою" та запорізьким "Металургом" був спричинений помилками футболістів.

Про це після гри заявив в.о. тренера "Металурга" Віталій Кварцяний.

"Якщо взяти початок гри, наша команда вийшла дуже скутою, чого ми не очікували. У перерві я сказав, що, напевно, погано розім'ялися, пульс не піднявся до двохсот ударів на хвилину. Вальяжно вийшли.

Почати гру так, як хотіли, не вийшло. Поступово переходили на контроль м'яча, але він давався повільно. Як ви знаєте, у нас немає стрижневого нападника, того, який є завершателем і може зачепитися за м'яч. Саме такий гравець повинен був бути сьогодні.

Деякі гравці не відповідають тому, як і на якому потенціалі все це треба робити. Але команда виглядала сьогодні гідно. Не вистачило виконавської майстерності та удачі, про що я переживав сильно.
Два аутсайдера, можна так сказати, грали в дербі.

Непоганий матч вийшов. Може бути, не було такого висококваліфікованого футболу, але всі хлопці віддавалися, створили багато моментів. У нас, тренерів, п'ять років життя забрали, додали адреналіну вболівальникам. Але це не реалізувалося в перемогу.

Є достатньо проблем, які від нас не залежать, але я не можу вам сьогодні сказати що-небудь негативне про команду в загальному. Вони старалися для вболівальників, але результату домогтися не змогли.

Нам буде непросто далі, я вам скажу чесно. Буду сподіватися, що вони зможуть, для того й працюємо", - резюмував Кварцяний.