УКР РУС

Кварцяний: Хомченко хай вдягне бронежилет, візьме саперну лопатку і піде захищати Україну – толку більше буде

27 жовтня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний після вильоту з Кубка України від першолігового "Нафтофика-Укрнафта" знайшов винного.

"Ми з легковажністю ставимося, а це Міха Горопевшек зробив дві помилки, він в кожному матчі привозить нам ... Гол-два за ним, як зазвичай.

Де був Хомченко? Він тренувався індивідуально, тому що не виконував ігрові завдання, порушував ігрову дисципліну, не володіє бійцівськими якостями, швидкістю, але за нього попросила команда. Ми прислухалися ... Але зараз я їм сказав: "Ну що маєте Хомченко, який не бореться, ні підкату, ні відбору". Це він в першому таймі зруйнував всю конструктивність гри і не дав можливості більше загострити і грати швидше. Він 7-8 м'ячів втратив у безпечних ситуаціях, боячись отримати травму. Я шкодую, що я його повернув і більше не поведусь на провокації футболістів.

У нього там травма якась ... Ми його відправимо додому, нехай лікується. Все-таки не можна прощати, я його вже 10 раз відраховував. Людина не змінюється, він ніколи не буде сильним футболістом, а щоб просто існував у команді, я не хочу. Краще Деда, йому 17 років, він більш молодий, швидший і агресивніший, і зіграв набагато цікавіше, ніж Хомченко. Майже 80-90 відсотків луцьких хлопців, і хотілось би більш патріотичну команду. Але якщо воно таке є, то воно таке і буде.

Тому не будуємо ілюзій. Йому краще саперною лопаткою попрацювати, автомат почистити, картоплю. Одягти бойовий бронежилет, не тренувальний, і йти захищати Батьківщину, там з нього більше користі буде. Там його б навчили, а то він вже ігнорує серйозні речі. Ми вже нічого від нього не чекаємо. Нічого він не принесе, ні людям добра, ні собі слави", – заявив Кварцяний.

"Нафтовик-Укрнафта" – "Волинь" – 2:1. Відео голів і огляд матчу

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях