УКР РУС

Кварцяний: Гроші згниють скоро, не в них щастя!

21 серпня 2011 Читать на русском

Віталій Володимирович після нічиєї в Одесі обурювався некреативністю своїх футболістів.

- Грою я не задоволений, результатом - теж. Команда наша без Кінаша, Пічкура, Рамона втратила нестандартність, з'явилася прямолінійність у діях, недоробка в атаці, в середній частині поля. Все це призвело до того, що другий тайм ми просто відбули на полі, бігало стадо баранів, соромно було сидіти на лавці.

- А з чим пов'язана відсутність названих вами футболістів?
- Це ви не в мене, а у Шарпара запитайте, у цієї людини з нізвідки, чому він не грав. Ну, він грає, коли зарплата: прийде, два-три дні побігає, а потім ходить, сміється. Сяде нишком, в туалеті, сміється, мовляв, як я всіх обманув. Він не бачить, що себе обманює. Ці гроші згниють скоро, не в них щастя. Ти свято людям подаруй! На носі м'яч поноси, пофінти, покрути. А він ховається на полі. Ви, мовляв, бігайте там, а я постою посміюся з вас, дурників. Кварцяний нехай там попотіє, теж дурник лисий, а я розумніший за всіх. Навіщо ж боротися за м'яч? У нас так сьогодні приблизно півкоманди не грало.

- На одній з прес-конференцій ви приємно відгукнулися про асистента арбітра Наталію Рачинську, яка і сьогодні обслуговувала поєдинок за участю "Волині". Сьогодні ви такої ж думки про її роботу?
- Не хочеться бути слідчим прокуратури і ставити питання їй, а вони є. Рачинська мене не надихнула на якісь нестандартні життєві ідеї, тому що другий тайм - два аути і це ... вона вже ... Видно, в перерві зайшов до неї в роздягальню хтось у білій сорочці і краватці і щось, видно, шепнув , бо пані Рачинська в другому таймі почала трошки коливатися. Вона судила чітко, впевнено і нормально ... Але за п'ятибальною системою я б поставив їй, як уболівальник, чотири з мінусом. У Луцьку вона у нас на п'ять з плюсом судила! А сьогодні чомусь "4 з мінусом". Здогадайтеся, чому!

- Можливо, до неї в Луцьку хтось зайшов?
- Та ні! Я просто знаю, хто зайшов! Я можу здогадатися, хто зайшов! Може, хтось подзвонив, попросив трохи симпатії для Одеси. Тому що другий тайм ми не грали, було дуже багато сумбуру, ви самі все бачили. Боротьба ... Нема футболістів. І я розумію Григорчука, йому зараз важко щось створити. Наші гравці теж чомусь бояться імпровізувати, робити футбол святом. Зайвого кроку ніхто не зробить, без м'яча ніхто не відкривається. На тренуванні "під палицею" бігають, починається гра - поховалися взагалі ... Ти собі роби, що хочеш, а нам - аби дожити до зарплати, і добре.