УКР РУС

Кварцяний: Досить цікавий експеримент у нас виходить

14 серпня 2016 Читать на русском

Головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний прокоментував першу перемогу його команди в сезоні 2016/17 чемпіонату України.

"Нам вдалося підтримати наш дубль, який виграв у "Зірки" 4:0, і наших юніорів, які виграли 7:0. Я переживав, щоб і перша команда змогла підтримати нашу молодь. Вона сьогодні на 80% складалася із футболістів власної футбольної школи. Досить цікавий експеримент у нас виходить, і дуже важко формувати команду так різко.

Старалися. Бачу, що ще багато чого не вдається, але молодь мусить набиратися характеру. Я, до слова, поміняв тренерів у дублі і в юніорах саме через це. Сказав Гапону і Віті Мацюку, щоб харизми було більше в грі, характері, щоб "через не можу" грали.

Бачите – кожного разу новий склад, а він слабший і слабший…Я в глибину інтернету не залізаю, але деколи читаю інтерв'ю, просто смішно. У Діденка і Логінова складні травми, Богданов захотів піти – я не тримав. Козьбан так само. Нехай краще грають Романюк і Дудік, вони не слабші. Романюк сильніший. Так, це позначиться на нашому здоров’ї, але він коли-небудь подорослішає. Та треба почекати. Хоча вболівальники хочуть кваліфікованої гри, хочуть результату.

Хомченко мусить вже ставати серйознішим. У нього величезний потенціал, але він чомусь не хоче віддавати його на 100%, а віддає на 60%... Радий за Рому Никитюка. Зіграв нарешті центрального захисника і у нього вийшло. Шкода, що закінчуються всі резерви наші, адже дітей, які в U-19 грають ще треба кілька років зачекати.

"Волинь" не зможе здійснювати трансфери до літа 2017 року, – юрист

Нас чекають значні випробування, але щоб ви знали – ми будемо грати кожен матч відповідально і самовіддано. Можливо, не буде вистачати кваліфікації, але будемо витискати з футболістів у таких умовах максимум, щоб вони стали гравцями. Такий ось цікавий експеримент поставили над "Волинню" українські і міжнародні організації. Навіть не можна заявити гравця у дитячу школу чи нового тренера взяти… Мені просто смішно. Щось вони перекосяк зробили ці ФІФА і УЄФА", – сказав Кварцяний.

Цитата Кварцяного чи перл Леоненка? Тест від "Футбол 24"

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях