УКР РУС

Кварцяний: Бременським музикантам, як я називаю Сталь, пора згортатися

18 травня 2018 Читать на русском

Екс-наставник Волині Віталій Кварцяний поділився очікуваннями на останній тур УПЛ.

На думку Кварцяного, Динамо в останньому матчі чемпіонату буде більш вмотивоване за Шахтар, а також не розуміє, навіщо УПЛ Сталь, повідомляє портал Команда 1.

"Не думаю, що всі футболісти Шахтаря рвуться в бій, коли за плечима виграні всі трофеї сезону. Динамівці навпаки, захочуть показати, хто що значить в команді на очах тренерського штабу і керівництва клубу, оскільки, на мій погляд, не всі нинішні футболісти потрібні Динамо. Біло-сині будуть налаштовані на битву максимально і спробують довести, що нічим не гірші чемпіона. Навіть при всіх проблемах Динамо з молодими футболістами в складі часом показувало непоганий футбол, домагаючись великих перемог.

У Шахтаря ясно, хто на що здатен. Не будь бразильців в команді, не було б і такого Шахтаря. Хочеться сподіватися, що "гірники" вийдуть на поле основним складом, тоді всі побачать серйозний футбол, з такими ж пристрастями, як і у вирішальних очних матчах наших грандів.

Можливо, динамівці спробують зіграти в більш відкритий футбол, атакуючий, а не руйнуючий, оскільки така гра не личить Динамо. Швидкісною технікою володіє тільки Циганков. Часто футболісти атаки розвертаються, грають назад на захисників, які в свою чергу пасують Бойко. Такий футбол нічого не розвиває. Так не стати сильною командою в Європі...

Зоря в цьому сезоні не відрізняється стабільністю, при цьому ведуть вони себе з гонором. Полтавчани в цьому сенсі більш культурні, колектив більш збалансований. У них добре поєднується сплав досвіду і молодості. Я на 99% впевнений, що Василь Сачко належним чином налаштує команду на гру. Вважаю, Ворскла свого не упустить, я їм щиро бажаю посісти третє місце.

Бременським музикантам, як я називаю Сталь, пора згортатися. У Кам'янському хочуть свою команду. Не зрозуміло, для кого і для чого нинішнє керівництво клубу утримує цю команду? Що вони роблять в Бучі? Чому в своєму місті не будується стадіон? Навіщо така Сталь в Прем'єр-лізі? Прогресу взагалі не видно, розігрують якісь квадрати в центрі поля. Під ці болгаро-вірменські стіночки заснути можна...

Не знаю, що там накрутили в Чорноморці з фінансами, але клуб з історією, а тому має бути серед лідерів вітчизняного футболу. Клімат, стадіон, база, дитяча школа... Все це є. Просто там хтось все топче, хтось не дає розвиватися місцевому футболу", – сказав Кварцяний.

"Фінал Ліги чемпіонів у Києві перетворився на кошмар" – фанати і навіть зірки Реала здають свої квитки, і це унікальна ситуація