УКР РУС

Кварцяний: Богданов у цьому сезоні більше грати не буде

6 квітня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний прокоментував телеканалу "Футбол 1" поразку його команди у матчі з "Зорею".

- Що можете сказати по грі?

- В першу чергу, не буду говорити, що суддя зіпсував гру. Він просто фіксував порушення правил, до чого привели незосередженість Богданова і надто емоційне бажання Міхи серйозно зіграти в єдиноборствах, однак йому не вистачає координації. Він грав небезпечно, але не грубо. У першому таймі вигнати гравця при такому рахунку... Ми мали шанси зрівняти, коли було 0:2. Діда міг забити, хоча грали вдесятьох. У Міхи і Шабанова теж були моменти.

Дуже невпевнено і мляво діяли, хоча ми й говорили, що потрібно віддати всі сили. Я б теж вигнав Богданова, тому що він не грав, а тільки "зливався" і вдавав, що хоче грати. мабуть, у цьому сезоні він вже грати не буде. Я попереджав футболістів, що сьогодні у них тест на зрілість, але багато з них вчинили нечесно стосовно футболу.

У вилученнях ми самі винні, суддя судив нормально. Нам є над чим працювати, адже нас чекають серйозні матчі, і соромно так програвати. Я побачив нещирі очі футболістів, тому дуже сумно. Будемо шукати злі очі молодих гравців, а ті, на кого я сподівався, не зіграли на повну силу. Може, бережуть себе на "Динамо".

- Про кого йдеться?

- Про гравців, які вже давно грають у Прем'єр-лізі. Сьогодні багато здивували великим негативом.

"Зоря" впевнено здолала "Волинь" та вийшла до 1/2 фіналу Кубка України