УКР РУС

Квальярелла вийшов - Погба одразу забив. "Парма" - "Ювентус" - 0:1. ВІДЕО

2 листопада 2013 Читать на русском

У гонитві за лідером з Риму. "Юве" у принциповому двобої на "Енніо Тардіні" прагнув перервати серію матчів без перемог у Пармі, яка досі налічувала 3 матчі.

І здавалось, що "Стара Синьйора" таки не зуміє розпечатати ворота суперника, чого з нею не траплялось останні 23 матчі в чемпіонаті Італії. Після нуднуватого першого тайму, де лише Відаль пробував збудити сонне своїми царство дальніми ударами, пармезанці почали активніше по перерві. Класний шанс не зумів реалізувати екс-нападник "Юве" Амаурі: Б'яб'яні продерся правим флангом, видав ідеальний пас на воротарський, а там партнер не зумів переправити у ворота, намагаючись підставити свою п'ятку в стилі Златана Ібрагімовіча.

На 70-ій хвилині гості нарешті організували продуману комбінацію. Відаль дав на хід Падоїну справа, той знайшов Тевеса, однак Карлос ударом в дотик поцілив у воротаря. Тоді, мабуть Конте наважився на рішучі зміни, знявши з гри дует нападників - Тевес та Джовінко поступились своїм місцем Льоренте та Квальяреллі. Минула лише хвилина, як Фабіо Квальярелла в оточенні двох суперників бабахнув здалеку - поперечина, але на добиванні Погба, який такі моменти відчуває, мов справжній форвард.

Знаменитого гольового відчуття не вистачило Амаурі під завісу спектаклю у Пармі - партнер скидав йому головою у карний майданчик, але Буффон був на мить швидший і не дозволив забити колишньому одноклубникові.

У підсумку "Ювентус" вистраждав перемогу з мінімумом моментів. Команда Антоніо Конте до матчу "Наполі" стає одноосібно другою, скоротивши розрив від "Роми" до двох балів. "Вовків" у неділю чекає вояж до "Торіно".

"Парма" - "Ювентус" - 0:1 (0:0)

Голи: Погба, 77

Попередження: Мендес, 34, Гоббі, 63 - Маркізіо, 44, Падоїн, 50, Джовінко, 53, Льоренте, 80