УКР РУС

Кваліфікація Євро-2019 U-17: збірна України розійшлась миром із Ісландією, пропустивши двічі за 7 хвилин

10 жовтня 2018 Читать на русском

Юнацька збірна України (U-17) з нічиєї розпочала свій шлях у кваліфікації до Євро-2019. Підопічні Володимира Єзерського двічі пропустили вже на стартових хвилинах.

Квалфікаційний раунд до Євро-2019 (U-17) стартував у Боснії та Герцеговині. У стартовому матчі відбору підопічні Володимира Єзерського грали проти збірної Ісландії.

Поєдинок для українців видався складним. Вже до восьмої хвилини зустрічі збірна України примудрилась пропустити двічі. На 4-й хвилині відзначився Йоханессон, а на 7-й – Вівчаренко записав до свого пасиву автогол.

Кваліфікація Євро-2019 U-19: збірна України мінімально перемогла Албанію

Проте українці змогли віднайти в собі сили та відігратись. Збірна України почала активно тиснути на ворота суперника і це принесло свої плоди на екваторі другого тайму. На 65-й хвилині зустрічі результативно пробив Бражко, а відновив паритет у матчі Кобак, який вийшов на заміну, і через декілька хвилин забив. "Синьо-жовті" могли й вирвати перемогу, проте найкраща реалізація моментів завадила це зробити.

Наступний матч збірна України зіграє у суботу, 13 жовтня. Суперником "синьо-жовтих" стане Боснія і Герцеговина, повідомляє прес-служба ФФУ.

Нагадаємо, що до еліт-раунду Євро-2019 потраплять по дві кращі збірні кожної з 13-ти груп, а також чотири колективи, що посядуть треті місця й матимуть найкращі турнірні показники в зустрічах із топ-парами.

"Як того, хто за рік проводить півматчу, запрошують у збірну": Ярмоленко підколов Зінченка і посватав Бєсєдіна в АПЛ

Кваліфікація Євро-2019 (U-17)

Ісландія – Україна – 2:2

Голи: Йоханессон, 4, Вівчаренко, 7, (автогол) – Бражко, 65, Кобак, 81

Ісландія: Хельгасон, Стефанссон (к), Хілмарссон (Баркарсон, 87), Гіслассон, Вальгейрссон (Полькерссон, 77), Йоханессон, Йоханссон, Йонссон, Бальдюрссон (Елертссон, 77), Кіртанссон, Дьюрич (Гудлаугссон, 63).

Україна: Турбаєвський, Егбуджуо (Емере, 46), Забарний, Вівчаренко (к), Скорко, Соловйов (Бражко, 46), Судаков, Кобилянський, Блізніченко (Кобак, 78), Ванат (Шуранов, 57), В'юнник (Гончарук, 57).