УКР РУС

Кузнєцов: Динамо потрібно проходити таких суперників у Лізі Європи із закритими очима

21 жовтня 2017 Читать на русском

Екс-гравець Динамо Олег Кузнєцов, який зараз очолює збірну України U-17, поділився думками щодо матчу Ліги Європи Динамо – Янг Бойз.

"Була присутня розслабленість в обороні. Дуже багато помилок з боку захисників, але ця проблема останнім часом переслідує Динамо. Адже майже в кожному матчі виходить нове поєднання четвірки захисників, тому про якусь зіграність годі й казати. Також у киян було багато моментів, особливо в кінці матчу, але підвела реалізація.

У кожному матчі в нинішньому розіграші єврокубків Динамо придумує інтригу? Це спостерігається не тільки в Лізі Європи, адже якщо поглянути на чемпіонат України, то відразу згадуються останні матчі із Зорею і Чорноморцем. Можливо, має місце якась недооцінка з боку киян. Ясна річ, що з таким рівнем суперників, які дісталися Динамо, потрібно проходити їх із закритими очима. Можливо, позначається розслабленість футболістів, або, можливо, тренери якось не так налаштовують футболістів на перший тайм. Хоча Хацкевич каже, що повинні з перших хвилин грати. Ну ось, в Лізі Європи, виходить, і така тактика проходить, а в чемпіонаті України – не завжди.

Динамо ніхто не повинен вже наздогнати. І вийдуть кияни з першого місця, тут уже сумнівів бути не може", – цитує Кузнєцова Команда №1.

"Другий пропущений гол від Янг Бойз – це жах якийсь". Йожеф Сабо – про матчі Динамо і Зорі в Лізі Європи