УКР РУС

Кузнецов: Наступного тижня зіграю за нову команду

15 листопада 2011 Читать на русском

Вже тепер екс-форвард "Карпат" не полишає сподівань потрапити на Євро-2012, тому продовжить кар'єру в Україні.

- Думав, що керівництво "Карпат" знайде здоровий глузд і про цю ситуацію усі забудуть, - починає розмову Сергій Кузнєцов. - Надіявся на те, що переможе здоровий глузд. Утім, цього не сталося. Був впевнений у тому, що правда спливе. У мене на руках були усі відповідні папери. Чесно кажучи, не хотів доводити справу до суду, хотів, щоб це питання швидко закрили. Тоді я б дограв сезон до кінця і був налаштований спілкуватися з керівництвом про свою майбутню співпрацю.

Утім, був змушений так поступити спочатку, коли мене кинули напризволяще з моєю травмою. Клуб не виконував переді мною тих зобов’язань, які повинен. Зараз апеляційний комітет вивчив усі документи справи і дійшли висновку, що клуб "Карпати" був неправим. Мене просто тоді клуб викинув на вулицю. Було невідомо що, як, де і коли. Був непростий період в моїй кар'єрі.

- Що тебе після цього заставило повернутися в "Карпати" і зіграти кілька офіційних матчів в "зелено-білій" футболці?

- Скучив за грою. До того ж, тепло завжди відносився до вболівальників "Карпат". Тоді Юрій Дячук-Ставицький зателефонував мені і сказав, щоб я приїхав і допоміг команді. Я не був проти цього. Коли в команді був Ігор Дедишин, я був не потрібен. Коли в команду прийшов Павло Кучеров, я був не проти, аби грати.

Надіявся, що цей хід буде розцінений правильно з боку одного чоловіка, який закриє усі наші питання. Рано чи пізно все одно потрібно було зі мною розрахуватися. Думав, що здоровий глузд переможе. Болюче було витримати такий вчинок по відношенню до себе. Я стільки часу старався для команди, приносив користь. Я ж не отримав травму на пляжі. Такого від Димінського я не очікував. Від нього очікував крок назустріч. Я думав, що він закриє питання і я буду допомагати команді.

- Чи готувався ти до календарного матчу "Карпат" з "Чорноморцем"?

- Так, однак у цій грі я не зіграю. Хотілося, звичайно. Однак життя продовжується. В пропозиціях мене не образили. Думаю, що наступного тижня буду уже грати за нову команду.

- Йдеться про "Чорноморець"?

- Ні. Думаю, про нову команду ви дізнаєтесь найближчим часом. Є у мене пропозиція поїхати в Росію, однак її не розглядав. Хочу продовжувати грати на Україні. Швидше за все воно так і буде. Думаю, наступного тижня я уже визначуся зі своєю новою командою. Завтра попрощаюся з "Карпатами", здам квартиру і їду додому в Одесу.