УКР РУС

Кузик: "Зоря" хотіла мене взяти, але "Динамо" виставило неприйнятні умови

1 листопада 2016 Читать на русском

Півзахисник "Сталі" Орест Кузик розповів, чому зірвався його перехід до "Зорі" та "Карпат".

"У мене склалася непроста ситуація. У мене був чинний контракт з "Динамо", тому я розглядав тільки варіанти з орендою.

Але всі варіанти, які з'являлися, з якихось своїх причин не приводили до конкретики. Або щось не влаштовувало "Динамо", або я не міг досягти домовленості з особистих умов. Тому до недавнього часу я ніде не грав.

Потім ми розірвали контракт з обопільної згоди сторін і я отримав статус вільного агента.

Мені подзвонив мій агент Денис Андрієнко і запропонував варіант зі "Сталлю". Він сказав, що "Сталь" зацікавлена в мені, але для повноцінного трансферу я повинен приїхати на перегляд. Перегляд потрібен був для того, щоб тренерський штаб команди на ділі побачив мою форму і оцінив ігрові здібності.

Коли я ще був на контракті в "Динамо" і йшлося виключно про оренду, я спілкувався з Юрієм Михайловичем Дячуком-Ставицьким, і він говорив мені про зацікавленість з боку президента "Карпат".

Однак коли справа дійшла до підписання контракту, то з боку "Карпат" стали з'являтися якісь несподівані варіанти і умови, про які я нічого не знав і навіть не підозрював. У підсумку ми так і не домовилися. У мене були свої вимоги, а клуб висував вже свої, які не відповідали початкових домовленостей.

"Зоря" готова була взяти мене в оренду, але з боку київського клубу виставлялися неприйнятні для них умови орендної угоди. Так ми ні до чого і не прийшли ", – сказав Кузик.

Офіційно: "Сталь" зміцнилась екс-гравцем "Динамо", якого хотіли "Карпати" і "Зоря"

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях