УКР РУС

Кутєпов: "Шахтар" перше місце вже нікому не віддасть

1 травня 2014 Читать на русском

Один з кращих українських воротарів 90-х Ігор Кутєпов поділився думкою щодо цьогорічного чемпіонату України.

- Щодо тренерства Реброва

- Пройшов настільки маленький термін, не можна казати, що це "Динамо" Реброва. Людина повинна попрацювати певний час, щоб донести до футболістів свої думки. Ще рано говорити, про якісь зміни в грі "Динамо".

- Наслідки відсутності Євгена Хачеріді

- Команда пропускає в кожній грі, звичайно позначається його відсутність. В "Динамо" кваліфіковані гравці, таких грошей коштують, а пропускають такі голи. Проблеми в "Динамо" є в кожній з ланок: і в захисті, і в півзахисті, і в атаці.

- Прогноз на розподіл місць нагорі турнірної таблиці

- "Динамо", думаю, займе четверте місце.

У зв'язку з тим, що "Металіст" виграв у "Дніпра" та подивившись на календар ігор, виходить дуже не простий календар як у харків’ян, так і "Дніпра". "Металіст" якісний футбол показує, якщо на початку весни їм бракувало везіння, то в цій грі були моменти і удача була на боці "Металіста". За друге місце боротьба ще попереду.

А "Шахтар" перше місце вже нікому не віддасть.

- Щодо матчу "Металіст" - "Дніпро"

- "Металіст" більше хотів цієї перемоги. У "Дніпра" були хороші моменти, але фортуна була на боці "Металіста".

Постійно таке відбувається з "Дніпром" навесні. Починають дуже непогано, здорово, а потім провал. Якщо проаналізувати останні чемпіонати, то команда починала з хорошим запасом очок і показувала красиву гру, а потім команда йде на спад. Не знаю з чим це пов'язано. Складно сказати, але факт залишається фактом, що "Дніпро" набагато гірше проводить другу частину чемпіонату.

- Помилки суддів у матчах "Дніпра"

- Цього року судді взагалі стали менше припускатися помилок. Якщо брати попередні чемпіонати, особливо минулий, то тоді помилки кардинально вплинули на розташування місць. Про цьогорічний чемпіонат я такого сказати не можу.

- Майбутнє "Дніпра", якщо піде Коноплянка

- У нас незамінних людей немає, виросте новий Коноплянка. У "Дніпра" збалансований склад, у них дуже багато футболістів високого рівня. Але, звичайно, такого гравця як Коноплянка замінити дуже складно.

- Цьогорічний розіграш чемпіонату найцікавіший за все своє існування?

- Цього року "Чорноморець" підтягнувся У нас було спрогнозовано: - "Шахтар", "Металіст", "Динамо", "Дніпро", а цього року заявив про себе "Чорноморець", "Металург" Донецьк і "Ворскла" також дуже добре грають. Прохідних ігор особливо не було. "Волинь" суттєво здала, останні 4 гри програли з великим рахунком. Всі ігри проходять напружено. Дуже приємно дивитися "Іллічівець". Молоді хлопці дуже добре виглядають і в "Іллічівці", і в "Металурзі" донецькому, в "Карпатах" та "Севастополі". Це відрадний факт.