УКР РУС

Кутєпов: "Металіст" влаштує тільки перемога над "Динамо"

3 травня 2013 Читать на русском

Екс-воротар харківського "Металіста" та київського "Динамо" Ігор Кутєпов в інтерв’ю "Футбол 24" поділився очікуваннями від очної зустрічі своїх колишніх команд у 27-му турі Прем’єр-ліги.

- Ігоре Миколаєвичу, у цій грі є фаворит?

- Ні, фаворита не має. "Металіст" та "Динамо" набрали хороший хід, що підтверджують останні матчі цих команд. Єдина перевага може бути у харків’ян через рідні трибуни та підтримку уболівальників. Тим паче, що за моєю інформацією усі квитки уже давно продано.

- Які слабкі сторони в грі "Динамо" можете відзначити?

- В "Динамо" слабких сторін практично не має. Безперечно, усе залежить від того, із ким порівнювати. Якщо порівнювати із "Барселоною", то у киян купа слабких місць. А якщо брати по рівню нашого чемпіонату, то "динамівці" здорово виглядають. Кияни зараз додали і виглядають непогано. Були проблеми із Брауном Ідейє. Він пропустив зимові збори, але зараз набирає форму.

- Мабуть, і в грі "Металіста" не бачите проблем?

- Так, харків’яни в останніх матчах виглядають дуже добре.

- Зважаючи на графік завершальних ігор сезону "Металісту" потрібна тільки перемога над "Динамо"?

- Так, справді. "Металісту" ж ще грати із "Дніпром", а це для харків’ян принциповий суперник. В останньому турі команда Мирона Маркевича протистоятиме "Карпатам". Думаю, усім відомо про принциповість у стосунках цих клубів. В "Динамо" ж графік простіший. Кияни, за великим рахунком, із серйозних команд гратимуть тільки із "Іллічівцем", який прагне в Лігу Європи. Тому, "Металіст" влаштує тільки перемога над "Динамо".

- Як гадаєте, у матчі "Металіст" - "Динамо" буде відкритий футбол?

- Ні, відкритого футболу не буде, ніхто не рватиметься уперед із "відкритим забралом". Спершу буде розвідка, а потім усе покаже хід гри. Але відкритого футболу не буде.

Розмовляв Гліб Ваколюк