УКР РУС

Куртуа: Мені байдуже, що кажуть люди, які не пов'язані з Челсі

15 березня 2018 Читать на русском

Голкіпер Челсі Тібо Куртуа прокоментував критику зі сторони вболівальників та ЗМІ на свою адресу після матчу 1/8 ЛЧ з Барселоною (0:3).

Тібо Куртуа в інтерв'ю виданню Evening Standard висловив свою думку щодо масової критики зі сторони ЗМІ та вболівальників, яка посипалась на бельгійця після матчу з Барселоною (0:3). Нагадаємо, голкіпер двічі пропустив від Ліонеля Мессі поміж ніг. Аргентинець забив найшвидший гол у своій кар'єрі, а також досягнув позначки в 100 голів у Лізі чемпіонів.

"Мені байдуже, що кажуть люди, які не пов'язані з Челсі. Я знаю, кого маю слухати.

Я знаю, кого слухати не повинен – це ті, хто намагається тебе вбити. Це ті, хто чекає, коли ти впадеш, поки ти знаходишся на вершині.

Барселона – Челсі: нещадний тролінг Куртуа через принизливі голи Мессі

Мені жахливо від того, що сталось, і я не почуваю себе добре.

Я переможець і не люблю програвати, особливо коли помиляюсь. На Камп Ноу ніколи не хочеш зробити помилку через кілька хвилин після початку гри, але таке може статись.

Я зробив кілька хороших сейвів і робив усе, що міг. Мені не повезло з другим голом (від Усмана Дембеле), я торкнувся м'яча, але цього було недостатньо. У третьому голі був хороший удар поміж моїх ніг. Іноді таке трапляється, коли ти високий голкіпер, і твої ноги очевидно більші.

Усик побував на матчі Барселони проти Челсі та був вражений грою Мессі

Але я не боюсь стати перед людьми. Я знаю, що можу віддаватись повністю для досягнення прогресу і найвищих цілей.

Фани Челсі знають, що я здійснив багато хороших сейвів, великих сейвів, які допомагали вигравати матчі в минулому.

Я буду важко працювати, щоб здійснити великі сейви в наступній грі, в якій гратиму – таке моє ставлення", – сказав Куртуа.