УКР РУС

Курс на чемпіонство? "Суонсі" - "Евертон" - 0:3. ВІДЕО. ФОТО

22 вересня 2012 Читать на русском

Підопічні Девіда Мойєса зі стартових хвилин взялися за справу і першого удару по воротах "лебедів" завдали вже на першій хвилині.

Власне, такий штурм вже зі стартових хвилин дав результат лише на 22-ій хвилині, хоча “іриски” мали не одну нагоду відзначитися. А рахунок відкрив Анічебе, який вдало скористався скидкою від Феллаїні.

Подвоїли перевагу гості ще до перерви - після пасу з флангу Міральяс спочатку влучив у поперечку, а потім сам же зіграв на добиванні.

І лише після того гравці “Суонсі” згадали про атаку і до перерви ще встигли декілька разів пробити по воротах Ховарда — голкіпер “Евертона” не підвів.

З атак господарів розпочався і другий тайм, проте вистачило їх до 58-ї хвилини — Дайєр, який з'явився на старті другої 45-хвилинки встиг схопити дві жовтих картки і залишив свою команду в меншості. А підбив підсумок матчу Феллаїні, який на 82-ій хвилині головою втретє змусив капітулювати голкіпера “Суонсі”, встановивши тим самим остаточний рахунок.

Тепер після 5-ти турів “Евертон” йде у групі лідерів і поки що цю команду можна вважати одним із претендентів на місце у Лізі чемпіонів.

“Суонсі” - “Евертон” - 0:3 (0:2)

Голи: Анічебе, 22, Міральяс, 43, Феллаїні, 82

Попередження: Вільямс, 12, Кі, 31, Дайєр, 55, 58, Ранхель, 57, Мічу, 66 — Осман, 71

Вилучення: Дайєр, 58 (С)