УКР РУС

"Кунг-фу майстер Боатенг і джокер Швайні здолали українців". Огляд німецьких ЗМІ

13 червня 2016 Читать на русском

Німецькі видання дали власну оцінку грі Німеччини з Україною.

Spiegel: "Німеччина здобула перемогу над Україною. Цей шлях не буде легким"

Німецьке видання Spiegel матч збірної Німеччини з Україною прокоментувало наступним чином:

Збірна Німеччини розпочала шлях на чемпіонаті Європи з перемоги, проте майже всі футболісти повинні підвищити свій рівень, щоб претендувати на титул. Команді треба поліпшити багато компонентів гри

Видання також зауважило, що українці мали чудові шанси відігратися, тому потрібно подякувати Нойєру та Боатенгу, які врятували ворота німців.

Після першого голу Мустафі за збірну українці підвищили темп і створили чимало проблем для німецької оборони. Якби не воротар Нойер і захисник Боатенг, який виніс м'яч з лінії воріт, то рахунок міг би бути інакшим.

Bild: "Швайні мав стати Джокером!"

Німецький таблоїд Bild під враженням від другого голу Швайнштайгера називає його "джокером". Але при цьому зауважує, що оборона Німеччини могла і не витримати натиск українців.

Швайні вразив ворота збірної України третім дотиком м'яча. Він повинен був стати джокером команди. Головна проблема Льова зараз - оборона. Хектор, Мустафі, Боатенг і Хеведес грали разом вперше. Українці мали кілька реальних шансів для взяття воріт.

"Пройшовся" Bild і по атаці команди, зокрема, розкритикував гру Маріо Гьотце.

Атака збірної Німеччини повинна виглядати краще. Льов зробив вибір на користь Гьотце, залишивши в запасі Маріо Гомеса, щоб технічний гравець постійно тримав у напрузі українських захисників. Але нічого не вийшло. Маріо провів матч слабо.

Kikker: "В якому виді спорту виступає Боатенг?"

З перших хвилин матчу обидві команди почали активно йти в атаку. Однак реалізація краще була у Німеччини: Мустафі і Швайнштайгер забили двічі, тоді як українцям зробити це не вдалося. Сухі ворота - заслуга "майстра кунг-фу Боатенга", який кілька разів виручив команду, і голкіпера Мануеля Нойера.

Kikker пише, що Україна могла і зрівняти рахунок, а от наприкінці матчу атакувальний пор команди Фоменка зник.

Українці пропустили, а згодом ледве не зрівняли рахунок. Але в рамці воріт неперевершено діяв Мануель Нойер, коли відбив удар Хачеріді. Ближче до кінця українці почали виглядати аутсайдерами. Ярмоленко, Коноплянка і решта гравців вже не йшли вперед так активно, як в першому таймі.

"Я все одно пишаюся своєю збірною". Реакція соцмереж на матч Німеччина - Україна

Німеччина - Україна: надійний Пятов, мовчазний Зозуля. Наші оцінки