УКР РУС

Кулібалі отримав фантастичну пропозицію від ПСЖ – шейхи готові потрясти гаманцем

27 березня 2020 Читать на русском

Схоже, трансферна сага навколо переїзду Кулібалі до Франції наближається до розв'язки.

ПСЖ в умовах жорсткої боротьби з грандами за Каліду Кулібалі вирішив підняти ставки. Згідно з інсайдом журналіста GdS Ніколи Скіри, парижани запропонували центральному захиснику контракт до 2025 року.

Наполі замінить Кулібалі талантом збірної Німеччини

У ньому зарплатня сенегальця в ПСЖ складе аж десять мільйонів євро в рік, плюс бонуси. Нікола Скіра також додає, що спортивний директор парижан Леонардо вже контактував з агентом захисника Фалі Рамадані. Кулібалі повинен замінити Тьягу Сілву, в якого влітку завершується контракт.

Місяць тому повідомлялося, що Кулібалі придбав будинок у Парижі – житло обійшлося футболісту більш ніж в чотири мільйони євро. При цьому, за інформацією Le Parisien, в лютому керівництво Наполі натякало, що готове знизити свої фінансові апетити стосовно сенегальського центрбека – "адзуррі" можуть продати його за 75 млн євро, що відповідає приблизній вартості на Transfermarkt.

У нинішньому сезоні 28-річний Кулібалі провів 21 матч за Наполі у всіх турнірах. Контракт захисника з клубом Серії А закінчується в червні 2023 року.

Холанд – в Реал, Бензема – в Борусію: 10 вражаючих обмінів, які можуть підірвати трансферний ринок