УКР РУС

Кулаков: Від пропозиції "Металіста" не можна було відмовлятись

5 липня 2014 Читать на русском

Новачок "Металіста" Денис Кулаков розповів про свій перехід з "Дніпра" і відносини з партнерами в новому клубі.

- Довго думали над пропозицією "Металіста"?
- Я прийняв рішення протягом дня. Ви ж розумієте, "Металіст" - це гучне ім'я не тільки в Україні, а й Європі. Від таких пропозицій не відмовляються.

- Багато говорили про проблеми в клубі, вас це не лякало?
- Ситуація в країні непроста і немає нічого дивного в тому, що футбол постраждав нарівні з іншими сферами нашого життя. Можу одне сказати: коли я прийшов, побачив, що жодних проблем з фінансуванням, про які стільки писали, у клубу немає.

- Свій етап у "Дніпрі" вважаєте успішним?
- Будь-якому футболісту необхідна ігрова практика, у мене ж не вийшло грати стільки, скільки хотілося. Не можу назвати перебування в "Дніпрі" вдалим.

- Чим відрізняються тренування в "Металісті" і "Дніпрі"?
- У Хуанде Рамоса було багато бігової роботи без м'яча, таким чином, ми працювали над фізичною підготовкою. В "Металісті" практично всі вправи робимо з м'ячем.

- Як працюється з Ігорем Рахаєвим?
- Тренер він хоч і молодий, але відчувається, що у нього величезний потенціал. Прийняти клуб в такій непростій ситуації і в підсумку утримати його на плаву, ще й медалі виграв, це дорогого коштує. За характером він нагадує Хуанде Рамоса: обидва спокійні й врівноважені.

- З ким із "жовто-синіх" встигли потоваришувати?
- У мене з усіма склалися хороші стосунки. Звичайно, більше спілкуюся з українськими футболістами, тому що на одній мові говоримо, але і з легіонерами можу спілкуватися, англійську я непогано знаю.