УКР РУС

Кулач: Сподіваюся, з приходом тепла на трибунах буде більше вболівальників

19 лютого 2018 Читать на русском

Форвард Ворскли Владислав Кулач прокоментував перемогу своєї команди над Вересом (1:0) у матчі 20-го туру УПЛ.

"У другому таймі ми почали показувати якісніший футбол. Наші дії стали більш агресивними і злагодженими, краще пішла гра в пас, додалася компактність. В цілому, ми стали більш організованими. Думаю, всі бачили, що в першому таймі у нас все йшло не так ... Важливим вважаю і те, що ми змогли перебудуватися. Упевнений, саме командний дух допоміг нам у другому таймі зіграти краще і в підсумку перемогти.

На гру прийшли лише 700 глядачів? Зараз на вулиці зима, в кінцівці першої частини сезону (в грудні) відвідуваність наших домашніх матчів була приблизно такою ж. Ми вдячні всім уболівальникам, хто приходить на наші ігри і підтримує Ворсклу. Сподіваюся, з приходом тепла і на трибунах буде більше вболівальників. Ми ж будемо намагатися тішити хорошою грою будь-яку кількість своїх відданих шанувальників.

Ворскла гарантувала місце в першій шістці? Мінімальне завдання вже виконане. Але у нас є і завдання-максимум. Виходячи з нього, нам необхідно набирати очки в кожній грі. Попереду у Ворскли важливий матч із Зорею – своїм найближчим переслідувачем, де у нас не буде права на поразку або ж очкову втрату", – цитує Кулача Sport Arena.

Нагадаємо, Ворскла перемогла Верес з рахунком 1:0.

В поточному сезоні УПЛ на рахунку Кулача 4 голи в 13 матчах.