УКР РУС

Кулач: Шевченко попросив проявити себе з найкращого боку, зроблю все, щоб в мені не розчарувались

15 жовтня 2018 Читать на русском

Форвард збірної України Владислав Кулач розповів, що готовий дебютувати за "синьо-жовтих".

"Чи розмовляв я з Шевченком? Так. Багато про що ми поки не говорили, але наставник попросив проявити себе з найкращого боку. Я і сам розумію, наскільки тут більше відповідальності.

Пластун та Кулач "порвали" українською піснею на посвяті у збірній, а Зінченко феєрив під "Billie Jean" Майкла Джексона

На тренуваннях все робиться набагато швидше, в збірній зібрані найкращі українські футболісти. Індивідуальний рівень вище, адже всі виконавці представляють сильні клуби. Мене прийняли добре, по ходу тренувань все хлопці підказують, підбадьорюють. Хочеться не підвести наставників, які звернули на мене увагу, а якщо випаде шанс, постаратися їм скористатися.

Хотів потрапити у збірну Україени завжди. Але розумів, що для того, щоб потрапити в головну команду , потрібно себе проявляти не в одному взятому матчі. Повторюся, постараюся зробити так, щоб в мені не розчарувалися. Звичайно, я хочу зіграти матч Ліги націй проти чехів, проте таке рішення в компетенції тренера.

Чехія після перемоги над Словаччиною у гарному гуморі? У нас теж настрій непоганий (посміхається), адже ми лідери групи. Збірну України хоч і влаштовує нічия, але ми дуже хочемо виграти перед своїми вболівальниками і завоювати перше місце в групі", – цитує Кулача Команда№1.

Матч Україна – Чехія відбудеться 16 жовтня о 21:45 на ОСК Металіст у Харкові. У разі перемоги "жовто-сині" достроково вийдуть у лігу А.

Вацко: Гра збірної Чехії змінилась, але у глобальному плані Україна нічим не поступається супернику