УКР РУС

Кулач: Наше завдання – бронзові медалі чемпіонату

13 лютого 2018 Читать на русском

Нападник полтавської Ворскли розповів про очікування від другої частини чемпіонату.

Форвард Ворскли Владислав Кулач вважає, що Ворсклі під силу зберегти третє місце та завоювати бронзові медалі чемпіонату України. Про це нападник розповів у інтерв'ю zbirna.com.

Таблиця трансферів УПЛ, зима 2018

"Вигравати завжди приємно, товариський це матч чи офіційний. Маю велику надію, що в другій частині чемпіонату команда продовжить переможний хід, оскільки для цього є всі передумови.

Останні матчі ми грали по 90 хвилин і витримали. Це дає надію, що кожен з футболістів Ворскли підійде до матчу з Вересом в повній бойовій готовності. А хто вийде з перших хвилин – вирішувати тренеру.

Всі команди, які претендують не місце в першій шістці, розуміють важливість залишилися зустрічей на першому етапі, тому складно буде з будь-яким опонентом.

Оскільки ми знаходимося на третьому місці, то просто так його віддавати не збираємося. Бронзові медалі і вихід в єврокубки були б хорошим завершенням поточного чемпіонату для нашої команди", – сказав Кулач.

Наразі Ворскла має в активі 31 очко. Від київського Динамо, яке знаходиться попереду, полтавчан відділяє 8 очок, а від найближчого переслідувача – Зорі – 4 очки.

Перед другою частиною чемпіонату Ворскла зіграє з Вересом, Зорею та Чорноморцем.