УКР РУС

Кулач: Думки про Арсенал не вплинуть на гру з Карпатами

14 вересня 2018 Читать на русском

Форвард Ворскли Владислав Кулач розповів про підготовку до матчу проти Карпат та запевнив, що думки про матч з лондонським Арсеналом у Лізі Європи не будуть заважати полтавцям в поєдинку з львів'янами.

"Готуємося до гри з Карпатами у звичному режимі. Налаштовуємося на важку гру – розуміємо, що львів’яни вдома грають в дуже хороший футбол. Буде непросто, але ми розраховуємо на свої сили. Хочемо боротися за максимум. Я бачив багато матчів львів’ян. Можу сказати, що це хороша команда, яка класно вибігає в атаку. Переконаний, що тренерський штаб вкаже нам на важливі моменти і матч буде цікавим. Хочеться потішити вболівальників.

Карпати – Ворскла: троє футболістів гостей не зможуть взяти участь у грі

Ми розуміємо, що передусім на нас чекає гра з Карпатами. Про Арсенал будемо думати вже після матчу у Львові. Впевнений, що думки про Арсенал не вплинуть на гру з Карпатами.

Матч проти "канонірів"? Безперечно, це хвилюючий момент. Грати на такому рівні проти такої команди, це справді мрія для багатьох. Хочеться випробувати свої сили у протистоянні з таким суперником. Ви правильно кажете – в дитинстві всі слідкували за Арсеналом. Та й зараз всі прагнуть вийти проти них на поле. У будь-якому разі це буде хороший досвід для Ворскли. Зробимо все, щоб здобути позитивні результати", – підсумував Кулач для прес-служби "левів".

Відзначимо, що матч 8-го туру чемпіонату України Карпати – Ворскла відбудеться в суботу, 15 вересня. Початок матчу о 17:00.

Президент Карпат Димінський, оголошений у розшук, з'явився на людях вперше за 7 місяців – фото дня