УКР РУС

Кулач: Був шокований, коли дізнався, що турецькі фанати спалили стадіон

28 листопада 2016 Читать на русском

Нападник луганської "Зорі" Владислав Кулач згадав про витівки турецьких вболівальників, коли він виступав за "Ескішехірспор".

"Після того як ми з "Ескішехірспором" вилетіли з Вищої турецької ліги, фанати поводилися дуже агресивно. Після матчу ми з командою сиділи в роздягальні хвилин 40. Поставили в 4 ряди поліцію, щоб ми могли спокійно в автобус зайти. Швидко зайшли, і нам відразу сказали на підлогу сісти. Так просиділи ще близько години, поки до нас не під'їхали броньовані автобуси. Але навіть там штори позакривали, адже якби вболівальники побачили перевернули б автобуси.

Те, що спалили стадіон, я спочатку не знав, мені друзі сказали. Кажуть: "Що з вашим стадіоном?". А я і не знаю. Зайшов в інтернет – подивився. Звичайно, був шокований", – розповів Кулач.

Нагадаємо, що "Зоря" в рамках 5 туру групового етапу Ліги Європи програла "Фенербахче" і втратила шанси на плей-офф Ліги Європи.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу