УКР РУС

Кулач – про невиклик у збірну України перед Євро-2020: Доходила інформація, що точно буду їхати

13 травня 2021 Читать на русском

Нападник Ворскли Владислав Кулач зізнався, як відреагував на непотрапляння у розширений список головної команди країни.

"Чи шкребли кішки на душі після непотрапляння у розширений список збірної? Знаєте, можливо, трішки. Суто через те, що навколо – багато чуток, і до мене доходила інформація, що я на 100 відсотків буду їхати. Коли побачив список, то трішки засмутився. Зрештою, я розумію, на кого розраховує тренерський штаб і наскільки важливим є цей турнір. Є головний тренер, він вирішує і обирає.

Кулач відреагував на чутки про Динамо – за найкращим бомбардиром УПЛ стежать у Європі

Розумію також, що ті нападники, яких викликали, – дуже сильні футболісти. Я можу і хочу побажати нашій збірній лише успіху на Євро. Вболіватиму за неї, все нормально. Дай Боже, щоб перемагали, посідали призові місця. Думаю, вся Україна цього хоче. Для мене ж зараз найголовніше – зосередитися на собі, добре відпочити і почати готуватися до наступного сезону.

Чи змінилось би щось, якби забив 20-25 м'ячів? Я думаю, що ні. Мабуть, тренерський штаб вже заздалегідь визначився зі списком. Нічого страшного. Вважаю, що свою роботу в цьому сезоні я виконав добре, як і вся команда Ворскли. Це був дуже гарний сезон", – резюмував Кулач в ексклюзивному інтерв'ю "Футбол 24".

До слова, збори перед Євро-2020 відбудуться з 15 травня до 8 червня. Упродовж цього періоду збірна України запланувала провести три товариські зустрічі. Євро-2020 для команди Шевченка розпочнеться 13 червня матчем з Нідерландами.

Повна версія інтерв'ю на "Футбол 24": "Динамо? Я сам був у шоці": Владислав Кулач – про 15 голів, конкуренцію з Циганковим, чутки і невиклик на Євро-2020