УКР РУС

Кухар збірної України Тошіч розповів про переваги і вимоги Андрія Шевченка до їжі

26 березня 2017 Читать на русском

Кухар національної команди Любомир Тошіч вражений професіоналізмом наставника "синьо-жовтих".

"Андрій Миколайович любить все, що свіже. Він уважно підходить до кожного блюда і дивиться. Обов'язково дивиться, що є на столі: чи чогось не вистачає, чи щось треба поміняти. Він мені це говорить. Щодня питає, чи є якісь проблеми. Звичайно, професіонал.

Чому він надає перевагу? Зазвичай це риба. Залежить, в яку країну ми летимо. В Італії він щодня поїсть різотто з білими грибами. У Франції також морепродукти. Червону, білу рибу. У їжі він різноманітний", – розповів Тошіч FootballHub.

Україна програла Хорватії у відборі до ЧС-2018. Це перша тренерська поразка Андрія Шевченка. Наставник збірної України пояснив причини поразки від хорватів та прокоментував кадрові рішення. Дивіться відео гола та огляд матчу.

Хорватія – Україна. 5 головних підсумків матчу