УКР РУС

"Куди ми котимося?" – президент Баварії засудив вчинок Лєвандовскі та поставив крапку в переході форварда

5 червня 2022 Читать на русском

Герберт Хайнер – очільник мюнхенського клубу – переконаний, що найкращий бомбардир "ротен" все ще може залишитися.

Нещодавно нападник, яий перебуває у збірній Польщі, підтвердив, що хоче піти з Баварії. Фаворитом є Барселона, з якою 33-річний Лєвандовскі вже начебто погодив трирічний контракт. Однак мюнхенці не поспішають відпускати свого бомбардира, хоча повідомлялося про готовність клубу піти на певні поступки.

Баварія побоюється втечі Лєвандовскі та готова продати гравця в Барселону – відома ціна питання

"Ми завжди говорили, що у Лєвандовскі контракт з Баварією до 30 червня 2023 року. Угоду потрібно виконувати. Куди ми котимося, якщо гравець може розірвати контракт достроково, а клуб у такому ж випадку мав би виплатити йому всю зарплату? Це нерівність, такого бути не може.

Я трохи здивований, що Роберт вирішив вийти на публіку, я б на його місці не зробив цього. Він тривалий час у Баварії, виграв з нами багато титулів: Лігу чемпіонів, 8-разовий чемпіон Німеччини, двічі ставав футболістом світу як гравець Баварії. Я думаю, що він дуже добре знає, що у нього є в Баварії. Наш клуб дуже добре ставиться до своїх гравців і робить усе, щоб дати їм можливість виступати якнайкраще.

Чи може він після всього цього почати новий сезон у Баварії? Звісно. Навіть якщо ми після цього втратимо його безкоштовно. Нам пощастило, що в Баварії немає жодних фінансових труднощів. Ми хочемо мати найкращих гравців, а Роберт – один із найкращих. Тому я твердо припускаю, що він знову зіграє за нас у наступному сезоні. Можу лише підтвердити слова Олівера Кана", – цитує президента Баварії Bild.

Лєвандовскі перейшов у Баварію вільним агентом із Борусії Д в 2014 році. У Мюнхені поляк виграв 8 чемпіонських титулів Бундесліги, три Кубка Німеччини та Лігу чемпіонів 2019/20. У футболці Баварії Роберт зіграв 374 матчі, забив 344 голи (з них 50 – в сезоні 2021/22).

Лєвандовскі переплутав себе з Роналду та нацькував на Баварію свою "піранью" – одержимість Барсою зіпсувала імідж