УКР РУС

Кучук: У другому таймі ми переграли суперника

20 серпня 2011 Читать на русском

Післяматчева прес-конференція головного тренера "Арсеналу" Леоніда Кучука.

- Скажу так: у другому таймі ми переграли суперника. Радує те, що переграли і в атаці і в обороні. У "Зорі" були тільки напівмоменти. У першому таймі була напружена гра. Забитий гол нас заспокоїв. Надалі все було вже справою техніки і нам вдалося довести гру до логічного завершення. Суперник йшов в атаку великими силами, нам необхідно було перехоплювати м'яч і організовувати швидкі контратаки.

- Не вибила хлопців з колії новина про смерть Євгена Євсєєва?

- Будь-яку людину ця новина може вибити з колії. Євген був дуже молодим хлопцем. Ми були зібрані. Сьогоднішній матч для "Зорі" однозначно був непростим. Ми розуміли для чого ми граємо і матч пройшов під нашим контролем.

- Напевно, актуальні ще події, які стосуються матчу шостого туру з "Динамо". Дискусію вів, в основному, президент, а команда спостерігала збоку...

- Це було у шостому турі, а сьогодні вже сьомий. Якщо ми будемо звертати увагу на те, що вже було, то толку від цього не буде ніякого. Не вічно ж жити шостим туром. Життя триває і рухається вперед, а ми повинні встигати. Я не хочу коментувати це питання, про це і так досить багато розмов.

- Яке завдання президент поставив на цей сезон?

- Якщо буде хороша гра - будь-яке завдання здійсненне, а якщо ні, то мріяти можна про що завгодно. Все спочатку має бути підкріплено грою, а потім вже можна ставити певні завдання.