УКР РУС

Кучеров: Гра видалась складною з двох причин

23 жовтня 2011 Читать на русском

В.о. головного тренера "Карпат" про матч з "Кривбасом"

На думку Кучерова, вчорашня гра видалася для "Карпат" дуже складною з двох причин. "По-перше, за останній тиждень багато чого сталося в колективі команди. Пішов головний тренер, тому в ситуації, що склалася дуже важко було виходити на наступний матч. Мені теж було непросто, адже я опинився в трохи несподіваному положенні. Але я зробив те, що міг: в процесі підготовки до гри з "Кривбасом" спробував награти нові тактичні схеми і надати якомога більше впевненості своїм гравцям, щоб добитися позитивного результату.
По-друге, вся гра для нас проходила важко, особливо перший тайм. "Карпати" надають перевагу технічній комбінаційний грі, а суперник запропонував нам силовий, "фізичний" футбол з довгими передачами
", - заявив фахівець.

Як стверджує тренер, у другій половині матчу "зелено-білі" зробили відповідні висновки, здійснили деякі тактичні перестановки і зіграли трохи краще. В команди з'явилося більше впевненості. "Ми зуміли контролювати м'яч, тримати його попереду. Завдяки цьому суперник став почав більше фолити і заробив червону картку. Хочу сказати, що у нас вийшло не все, що хотілося. Хоча в нинішній ситуації ми можемо бути задоволені тим, що заробили тільки одне очко", - додає Кучеров.