УКР РУС

Кучер: Заслужено отримав вилучення, але мене є ким замінити

19 лютого 2016 Читать на русском

Захисник донецького "Шахтаря" Олександр Кучер прокоментував перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи проти гельзенкірхенського "Шальке".

"Непростим, звичайно, видався матч, був цікавим для вболівальників. Для нас він непростим був, тому що перш за все це була офіційна гра, а "Шальке" своєю чергою вже проводив поєдинки в чемпіонаті, однак шанси все ж залишаються – будемо грати далі та боротися.

Від нас пішов Алекс Тейшейра, Фред дискваліфікований, однак я не думаю, що команда стала слабшою, тому що є хлопці, які хочуть грати у футбол, котрі доводять. Зокрема, це Максим Малишев і Віктор Коваленко, але у них ще все попереду, тому що вони хочуть грати у футбол, відтак у них все вийде. До прикладу, Вітя провів сьогодні перший повноцінний матч зі старту: виглядав дуже непогано, в нього були моменти, і він міг забити. Він досить добре знає стиль "Шахтаря", оскільки вже давно з нами тренується. Отже з ним все в порядку.

Звичайно, добре, що не пропустили, але нас очікує ще друга зустріч, а там буде важче все ж таки, тому що вони грають вдома при своїх уболівальниках, так що ми будемо готуватися та налаштовуватися належним чином.

Щодо мого вилучення, то є хлопці, які мене можуть замінити – нічого страшного в цьому немає. А взагалі я заслужено отримав два "гірчичники", тому нічого не можу сказати з цього приводу", - розповів Кучер.

Нагадаємо, попри вилучення Олександра, "Шахтар" все ж зумів залишити свої ворота в недоторканості та у підсумку розписав суху нічию із "Шальке".

До слова, капітан "гірників" Даріо Срна також вірить у молодих футболістів, які замінили Тейшейру та Фреда.