УКР РУС

Кучер: Те саме було в Мюнхені

16 вересня 2015 Читать на русском

Захисник "Шахтаря" Олександр Кучер дивується, чому в ворота його команди вже в другому матчі Ліги чемпіонів проти гранда призначають пенальті судді за воротами.

"Ключовим моментом цього матчу став перший пенальті в наші ворота. Усе-таки за рахунку 2:0 важко відігратися вдесятьох. І цей одинадцятиметровий... Його, по-моєму, призначив суддя, який перебуває за воротами, йому ж взагалі нічого не було видно! Нам вже котрий матч ставить пенальті арбітр, який працює за воротами, - і цей удар з позначки стає вирішальним! У тому ж Мюнхені, наприклад.

А з приводу другого одинадцятиметрового у наші ворота мені важко зараз судити: там м'яч близько був, не знаю, чи потрапив він у руку. Просто чомусь для нас такі пенальті не ставлять. Звичайно, бувають протистояння, коли і більше ударів з позначки призначають, але вони хоча б заслужені. А не такі, коли м'яч потрапляє в спину ... З приводу першого голу - тут не потрібно звинувачувати Андрія, у кожного трапляються помилки. Природно, і Тараса команда підтримала. Усі хотіли перемогти, ми їхали в Мадрид за позитивним результатом", - зізнався Кучер.