УКР РУС

Кучер: Необхідність перемоги над Косово на нас тиснула психологічно

9 жовтня 2016 Читать на русском

Центральний захисник національної збірної України Олександр Кучер прокоментував результат матчу Україна – Косово.

"Знали, що команда після Хорватії буде дуже активно налаштована, буде битися за результат. Рахунок 1:0 був небезпечним. Ми добре знали, що нам потрібні ці 3 очки, результат трохи на нас тиснув психологічно. Хлопці це розуміли і команда пішла вперед, почала створювати моменти. Після цього нарешті забили свої голи. Незарахований гол не надто на нас вплинув, адже ми змогли одразу ж після нього забити ще.

Якби забили в першому таймі 3 м'ячі, все б закінчилося і було б легше. Те що дотягнули до останніх хвилин створювало певну нервовість, адже ми знали, що нам вкрай необхідна перемога", – сказав Олександр Кучер у післяматчевому коментарі.

Україна – Косово. Післяматчева прес-конференція Шевченка

Збірна України розгромила Косово в рамках відбору до ЧС-2018. Андрій Шевченко вважає, що його підопічні показали хороший футбол. Ротань забив у 90 матчі в складі збірної України, а Ярмоленко на два голи наблизився до Шевченка в списку бомбардирів "синьо-жовтої" дружини. Перед грою з'явилось відео, як народний депутатВолодимир Парасюк опинився в облозі фанів без квитків та "уколов" за цю ситуацію президента ФФУ Андрія Павелка.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

Перемога імені Шевченка. Перші висновки із матчу Україна – Косово