УКР РУС

Кучер: Можливо, збірна України буде ближче для мене з Туреччини

20 серпня 2017 Читать на русском

Український захисник Олександр Кучер розповів про можливість повернутись в збірну та назвав клуб, в якому хотів би закінчити кар'єру.

"Збірна України? Якщо я буду стабільно грати у Кайсеріспорі, а команда буде показувати хороші результати, то збірна не стане далі від мене. Можливо, збірна України навіть буде ближче для мене з Туреччини. Подивимося.

Кучер: Були пропозиції з УПЛ

Закінчувати кар'єру поки не збираюсь. Головне, щоб здоров'я було в порядку. Грати можна, поки будеш відчувати себе добре.

Де б хотів закінчити кар'єру? Зізнатися, про таке ще точно не думав. Навіть не знаю, що і сказати з цього приводу... Звичайно, завершити кар'єру в Харкові було б абсолютно непогано. По суті, по-справжньому почав свою кар'єру в Металісті – це, можна сказати, було дійсно великим початком для мене. Однак реалії зараз такі, що тієї команди вже немає. А та команда і клуб Олександра Ярославського, який мені дуже симпатизував, залишилися в минулому. Можливо, був би у живих той Металіст, мені б хотілося саме в ньому завершити свою кар'єру", – цитує Кучера Sportarena.