УКР РУС

Кучер: Луческу радив переходити в Кайсеріспор, там все на хорошому рівні

16 вересня 2017 Читать на русском

Екс--захисник Шахтаря Олександр Кучер розповів про свою адаптацію в турецькому Кайсеріспорі.

"В останньому матчі проти Антальяспора грав проти Насрі та Ето'О. Це лідери свого колективу. Француз веде всю гру в середині поля, а камерунець більше діє за рахунок досвіду і майстерності, багато підказує партнерам. З ним потрібно бути весь час уважним. Я добре пам'ятаю, як важко було проти нього грати, коли Шахтар зустрічався з Барселоною в Лізі чемпіонів.

Кучер: Можливо, збірна України буде ближче для мене з Туреччини

Отримав жовту картку за те, що м'яч влучив мені в руку. Суперник бив повз ворота і випадково в мене влучив. Арбітр призначив пенальті і дав попередження. Добре, що 11-метровий не був реалізований.

В перших матчах Кайсеріспора я не грав, оскільки не мав робочої візи. Приємно грати в тій атмосфері, яка тут. Вболівальники весь час підтримують. У Кайсеріспорі все на хорошому рівні – і в футболі, і в побуті. Відмінна база, чотири тренувальні поля, цікавий чемпіонат. Тільки грай. Перед переходом туди радився з Луческу. Містер відразу сказав: "Їдь – і навіть не думай". Луческу добре знає нашого головного тренера – Маріуса Шумудіке. Та й той йому, напевно, дзвонив, за мене питав.

Сім'я наразі живе у Києві, оскільки тут лише турецькомовні навчальні заклади. Тому діти будуть навчатись в Україні і при наявності можливості мене відвідуватимуть", – розповів Кучер в інтерв'ю Команда №1.

Нагадаємо, що Кучер підписав контракт з Кайсеріспором за схемою "1+1".

Ярмоленко: В Борусії найбільше допомагає Шахін, а щодо відмови в інтерв'ю – мене неправильно зрозуміли