УКР РУС

Кучер допоміг Кайсеріспору розв'язати проблеми у захисті, а Кравець збільшить шанси у боротьбі за чемпіонство, – турецький журналіст

18 січня 2018 Читать на русском

Турецький журналіст Волкан Демір прокоментував підписання Кайсеріспором Артема Кравця та оцінив виступи Олександра Кучера.

"Команда проводить дуже успішний сезон. У Кайсеріспорі дуже сильний підбір виконавців. Особливо виділяються футболісти атакувальної лінії.

Кравець не зіграє у кубковому матчі Кайсеріспора проти Антальяспора

Після 17 турів Кайсеріспор іде на 5-му місці і відстає від лідера тільки на 6 очок. Команда має шанси виграти титул чемпіона Туреччини. Особливо добре вони виступають вдома.

Кравець – це дуже, дуже і дуже важливе підсилення для команди. Артем збільшить шанси клуба в боротьбі за титул. Якщо українець матиме в кінці сезону 10 голів, то це буде хороший результат. Але маю попередити, що турецька Ліга дуже важка для форвардів.

Що стосується Олександра Кучера, то він дуже важливий для команди. У минулому сезоні в Кайсеріспора були проблеми із захистом. Але прихід Кучера допоміг їх розв‘язати. Впевнений, що Олександр допоможе земляку швидше адаптуватися до нової команди. Українські футболісти взагалі гарно приживаються в Туреччині", – цитує Деміра FootballHub.

Відзначимо, що після 17 турів турецької Суперліги Кайсеріспор пропустив 18 голів – це другий показник у чемпіонаті. В активі Олександра Кучера 10 поєдинків.