УКР РУС

Кубок України, 1/4 фіналу, перші матчі. "Волинь" - "Зоря", "Ворскла" - "Шахтар". Анонс

2 березня 2016 Читать на русском

До вашої уваги анонс кубкових матчів середи - "Волинь" - "Зоря" та "Ворскла" - "Шахтар".

"Волинь" - "Зоря"

2 березня, 20:00. Луцьк, стадіон "Авангард". Матч відбудеться без телетрансляції.

Головний арбітр: Ярослав Козик

"Волинь" за час зимової перерви встигла провести тренувальний збір в Індії, а також взяла участь в міжнародному товариському турнірі, де грав і молодіжний склад "Дніпра". Команда Віталія Кварцяного опинилася в непростій сицуації. "Волинь" покинули Кобахідзе і Політило, які повернулися в "Дніпро". До того ж, незрозумілою залишається ситуація із подальшим майбутнім клубу. Є імовірність того, що "Волинь" із наступного сезону не буде виступати в Прем'єр-лізі. На фоні такого невтішного стану речей, наставнику команди Віталію Кварцяному доводиться готувати своїх підопічних до матчу із потужною луганською "Зорею".

Попри проблеми, "Волинь" битиметься проти “Зорі”, - Кравченко

"Зоря" також нещодавно повернулася після плідних зборів в Туреччині. В другій половині сезону команді не допоможуть Руслан Малиновський, котрий виступає в оренді в бельгійському "Генку", а також Андрій Пилявський, який продовжить кар'єру в казанському "Рубіні". Натомість, команду поповинили двоє бразильских новачків і український захисник Євген Ткачук, який раніше виступав у "Ворсклі".

Євген Ткачук: В "Зорі" прийняли чудово, наче не один рік був в цьому колективі

На господарів очікує непростий поєдинок з добре підготовленим суперником, але потрібно сказати, що "Волинь" вдома буде максимально віддаватися, щоб забезпечити собі комфортний результат перед виїздним матчем.

Статистика зустрічей у Кубку України - 2 матчі: 1 перемога "Волині", 1 перемога "Зорі".

Орієнтовні склади команд:

"Волинь": Кичак, Богданов, Жуніч, Логінов, Польовий, Шаповал, Кравченко, Р. Никитюк, Герасимюк, Мемешев, Петров.

"Зоря": М. Шевченко, Каменюка, Форстер, Сіваков, Опанасенко, Гордієнко, Чайковський, Любенович, Караваєв, Петряк, Будківський.

"Ворскла" - "Шахтар"

2 березня, 20:30. Полтава, "Стадіон ім. Бутовського". Телетрансляція - "Футбол 1".

Головний арбітр: Анатолій Абдула

Протягом одного тижня команди зіграють між собою дві гри поспіль. В кубковому матчі "Ворскла" буде приймати "Шахтар" вдома, а вже в рамках Прем'єр-ліги завітає до "гірників" у Львів.

Зимою команда Василя Сачко поповнилася 4-ма новачками, серед них Олексій Довгий, Юрій Коломоєць, Павло Ребенок і Дмитро Хльобас. Підсилена команда полтавчан буде налаштовуватися на принципову дуель із грандом. Команди досить часто зустрічаються між собою в Кубку, але найбільш пам'ятною для "Ворскли" є зустріч у 2009-му році, коли вдалося здолати "гірників" в фіналі і здобути трофей.

Перед "Шахтарем" ноги не тремтять, тренер налаштовує нас на перемогу, - Андрій Ткачук

"Шахтар" приїде до Полтави в доброму гуморі, адже нещодавно вдалося привезти із Німеччини важливу перемогу над "Шальке" в Лізі Європи. В матчі із "Ворсклою" донеччани спробують продовжити переможну ходу і перевірити силу деяких гравців найближчого резерву. Мірча Луческу буде може вдатися до ротації, щоб підготувати решту гравців до матчів в Прем'єр-лізі.

Для "Шахтаря" є важливими як Кубок, так і чемпіонат, - Ісмаїлі

Статистика зустрічей у Кубку України - 7 матчів: 1 перемога "Ворскли", 4 перемоги "Шахтаря", 2 нічиї.

Орієнтовні склади команд:

"Ворскла": Непогодов, Пердута, Сімінін, Чеснаков, Довгий, Сапай, Скляр, Бартуловіч, Ребенок, Ткачук, Коломоєць.

"Шахтар": Пятов, Шевчук, Ракицький, Кучер, Срна, Степаненко, Малышев, Тайсон, Коваленко, Марлос, Феррейра.

Олександр Москаленко, Футбол 24

Прощавай, Волинь! Чи писала Леся Українка про футбол?