УКР РУС

Кубок України, 1/2 фіналу, перші матчі. Анонс

20 квітня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчів 1/2 фіналу Кубку України: "Олександрія" - "Шахтар" і "Дніпро" - "Зоря".

"Олександрія" - "Шахтар"

20 квітня, 19:00. Олександрія, КСК "Ніка"

Головний арбітр: Анатолій Жабченко

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Олександрія" наразі переживає не найлегший відрізок в календарі змагань. Це і матчі з "Динамо", і непростий поєдинок із "Карпатами", а також із "Зорею". Команда Шарана з честю витримує всі випробування, які випадають на її долю, і вже готова до чергового - у вигляді домашнього кубкового протистояння із "Шахтарем". "Олександрія" вже довела, що імена її не лякають, так само, як і атакувальні амбіції суперника. Володимир Шаран, схоже, знайшов оптимальний баланс складу і тактики, який дозволяє його команді нівелювати сильні сторони суперника, при цьому, максимально проявивши власні. На жаль, проти "Шахтаря" не допоможуть травмовані Путраш, Мягков і Таргамадзе, який вибув на довгий час після важкої травми. Також не зіграє дискваліфікований герой кубкового матчу з "Динамо" - Чорній.

В "Олександрії" великі надії на те, що вона потрапить до Ліги Європи, - Грицук

"Шахтар" зараз ледве встигає відновитися від матчу до матчу, адже, на відміну від того ж "Динамо", продовжує боротьбу в трьох турнірах, і скрізь ще має шанси на перемогу. Але в якийсь момент наставнику "гірників", все-таки, потрібно буде зробити вибір, і Кубок України, напевно, буде останнім в цьому списку пріоритетів. Можливо, що сьогодні Мірча Луческу дасть відпочинок комусь із атакуючих гравців, щоб поберегти їх для матчів Ліги Європи і Прем'єр-ліги. В будь-якому випадку, не зіграє дискваліфікований Ордець та травмований Азеведо. Стосовно Ракицького, то його участь під питанням. Натомість, до складу повернулися Срна і Кучер.

Луческу: Якщо можливо "Шахтар" покарати, нас карають

Статистика матчів між суперниками в Кубку України:

2 матчі - 2 перемоги "Шахтаря".

Орієнтовні склади команд:

"Олександрія": Новак - Микицей, Басов, Шендрик, Чеботаєв - Запорожан, Банада - Старенький, Леонов, Полярус - Пономар.

"Шахтар": Пятов - Срна, Кучер, Кривцов, Ісмаїлі - Малишев, Степаненко - Марлос, Коваленко, Тайсон - Гладкий.

"Дніпро" - "Зоря"

20 квітня, 19:00. Дніпропетровськ, "Дніпро-Арена"

Головний арбітр: Євген Арановський

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Черговий принциповий поєдинок між командами Вернидуба і Маркевича тепер відбудеться вже в Кубку на полі дніпрян. Наразі саме господарі виглядають переконливіше, адже в останніх декількох матчах "Дніпро" здобував лише перемоги, в тому числі, в надважливому протистоянні із "Зорею". Команда Маркевича, попри незрозумілу ситуацію із фінансуванням, показує результат і справедливо відвоювала 3-ю сходинку в турнірній таблиці чемпіонату. Посилити свої позиції дніпряни тепер прагнуть і в Кубку. Не допоможуть в домашній зустрічі дискваліфікований Лео Матос, а також травмований Дуглас.

Топ-новини: "Дніпро" феєрично повернувся на 3-е місце, провали й успіхи українців в Європі

Стосовно "Зорі", то луганчани не тільки не збільшили відрив від "Дніпра" в таблиці чемпіонату, а взагалі втратили перевагу та пропустили суперника вперед. В очній зустрічі команда Вернидуба не змогла переграти дніпрян, та ще й поступилася "Олександрії", чим, безумовно, зробила послугу "Дніпру". Наразі "Зоря" має чудовий шанс реабілітуватися вже в Кубку. Підопічним Вернидуба, як ніколи, потрібна перемога, перш за все, щоб повернути впевненість в своїх силах для продовження боротьби за бронзу в лізі. Не допоможе команді травмований Петряк, а також Опанасенко, який мусить відбути дискваліфікацію.

Вернидуб: Я не пастух, щоб стояти та підтримувати футболістів, в яких немає емоцій

Статистика матчів між суперниками в Кубку України:

2 матчі - 1 перемога "Дніпра", 1 нічия.

Орієнтовні склади команд:

"Дніпро": Лаштувка - Федецький, Чигринський, Папа Гуйє, Піко - Шахов, Ротань - Лучкевич, Безус, Матеус - Зозуля.

"Зоря": М. Шевченко - Каменюка, Сіваков, Форстер, Сухоцький - Гордієнко, Танковський - Караваєв, Любеновіч, Тотовицький - Будківський.

Олександр Москаленко, Футбол 24