УКР РУС

Ксьонз: Якщо вдасться, із задоволенням продовжу кар'єру в "Дніпрі"

4 березня 2015 Читать на русском

Новобранець команди Маркевича Павло Ксьонз розповів про дебют за "Дніпро" і про бажання залишитись у дніпропетровському клубі.

"Мирон Богданович мене добре знає, тому він говорив, щоб готувався до гри з лучанами і можливого виходу на заміну в цьому матчі. А потім вже на передігровому тренуванні попередив, що, можливо, вийду з перших хвилин. Так що готовність до матчу була, і подив його рішення вже не викликало.

Маркевич поставив мені завдання агресивно грати в атаці, допомагати обороні. По можливості, треба було змінюватися з Лучкевичем, щоб і він міг піти в атаку, і була взаємозамінність в наших діях.

До приходу в "Дніпро" знав Рому Зозулю, Артема Федецького, Дениса Бойка, Валеру Федорчука. З ними ми грали разом, з іншими - перетинався на полі. Так що "Дніпро" для мене - не зовсім незнайомий колектив. І прийняли мене тут дуже добре.

Не хочеться говорити про деталі переходу. Найголовніше, що за допомогою мого агента Андрія Білейчука вже улагоджені всі питання, і до кінця чемпіонату я буду грати в "Дніпрі" на правах оренди.

Чи залишусь в "Дніпрі" після завершення оренди? Все буде залежати від того, як проявлю себе в цих матчах. Якщо вдасться, із задоволенням продовжу кар'єру в "Дніпрі". Повернемося до цього питання влітку", - повідав Ксьонз.